Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. Szeptember 24. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kiszállt a terepjáróból és lövöldözni kezdett

Kiszállt a terepjáróból és lövöldözni kezdett

Több lövést adtak le egy gazdájával sétáló kutyára a Nógrád megyei Márkházán. A támadók egy terepjáróban ültek társaikkal, majd egyikük kiszállt, és tüzet nyitott. Az ügyben két férfi ellen indult eljárás. Az állat nem dögl

Az eset még kedden történt Nógrád megyében, Márkháza belterületén. A megyei rendőr-főkapitányság csütörtöki tájékoztatása szerint a kutya gazdájával volt egy füves területen, amikor egy férfi kiszállt egy terepjárójából, és a nő által pisztolynak vélt tárggyal több lövést adott le az ebre.

A kocsiban öten voltak, amikor egyikük átvette társa maroklőfegyverét és abból több lövést adott le, amivel a kistestű kutyát megsebesítette. A lövöldözőnek egyáltalán nem volt fegyvertartási engedélye, utóbbi fiatalembernek viszont igen. Az állat túlélte a támadást, de egyelőre kérdéses, hogy életben marad-e.

A 24 éves nagybárkányi férfit állatkínzás vétség kísérlet, valamint visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök. A fiatal tagadta, hogy bűncselekményt követett el. A fegyverét átadó 25 éves sóshartyáni férfi ellen pedig ugyancsak visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.