Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2020. Február 27. 06:37, csütörtök | Belföld

Kiszámíthatatlan időjárás a következő napokban: Hó és eső is eshet, viharos széllel

Kiszámíthatatlan időjárás a következő napokban: Hó és eső is eshet, viharos széllel

Kiadós mennyiségű csapadék és viharos szél érkezik a következő napokban, egyes helyeken havazás várható - írja előrejelzésében a Koponyeg.hu.

Csütörtök: Mozgalmas napunk lesz: reggel csökken, majd délutántól újra megnövekszik a felhőzet. Futó zápor vagy hózápor előfordulhat. Délelőtt az északnyugati, délután a délnyugati szél erősödik meg. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek: Hajnalban még erősen felhős lesz az ég, ekkor főleg északon, északkeleten fordul elő eső, havas eső, a hegyekben hó. Napközben csökken a felhőzet és nagy területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. Marad az 5-10 fokos maximum.

Szombat: Változóan, napközben egyre erősebben megnövekszik a felhőzet, de estig eső nem alakul ki. A déli szél sokfelé lesz élénk. 11 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.


Vasárnap és hétfő: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható - akár kiadós - eső, zápor. A hőmérséklet délutánonként 7-12 fok között alakulhat.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztáció - AFP/2013 Getty Images/Spencer Platt

Címkék: eső, , időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.