Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Március 30. 07:18, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiszel Tünde feltárja az igazságot

Kiszel Tünde feltárja az igazságot

Az utóbbi napokban szabályos lejárató kampányt indítottak Kiszel Tünde ellen. Először azt állították, meghívó nélkül akart részt venni egy rendezvényen, majd kitalálták, hogy párja, Károly híres rokont talált ki magának. De állí

A StoryOnline magát az érintettet, Kiszel Tündét kérdezte arról, hogyan éli meg az ellene indult negatív kampányt?


Kiszel Tünde: Úgy érzem, minden előre kitervelt, megrendezett, ami mostanában történik. Természetesen nem véletlen, hogy kamera volt jelen, amikor méltánytalan módon elküldtek arról az ominózus partiról. Erre egyébként nem csak én gyanakszom, a minap például több sztár az RTL Klub Reggelijében erre utalt.

SO: Sejted, hogy ki állhat a lejárató kampány hátterében?


KT: Igen, vannak elképzeléseim, de nem szeretnék nevesíteni. Az egyik kiváltó ok szerintem az lehet, hogy az egyik műsor felkérését számos alkalommal visszautasítottam. Emiatt esetleg bosszút forraltak ellenem. Illetve van egy internetes oldal, ahol már többször is megpróbáltak lejáratni, lehet, hogy ismét ők állnak az események hátterében.


SO: Az utóbbi napokban két hír is napvilágot látott, amelyekkel szintén rossz színben próbáltak téged feltüntetni. Az egyik szerint párod, Károly, állításával ellentétben nem is rokona Máriáss József színésznek. Mi ebből az igazság?


KT: Természetesen Károly tényleg rokona Máriáss Józsefnek, de erről nem szeretnék többet mondani, ugyanis pert kezdeményeztünk az ügyben.


SO: A másik hír szerint létezik egy lista, amelyen azok a sztárok szerepelnek, akiket kitiltottak különböző rendezvényekről. Többek között a te neved is rajta van.


KT: Megkérdőjelezem, hogy egyáltalán létezik-e ilyen lista. Szerintem ezt is csak azok a rosszindulatú személyek találták ki, akik most le akarnak járatni.

SO: Szerinted megállítható valaha a rólad terjesztett, negatív híresztelések áradata?


KT: Természetesen. Már léptünk is az ügyben, jogi útra tereltük a történteket.


SO: Nem érzed úgy, hogy az ellened szervezkedők épp az ellenkezőjét érték el, mint amit akartak? Vagyis többen állnak melletted, mint akik ellened fordultak?


KT: De, én is így gondolom. Az utóbbi napokban rengeteg levelet kapok, amelyekben szeretetükről biztosítanak az emberek. Az utcán is megállítanak, és azt mondják, mellettem állnak. Szerencsére nem érzem azt sem, hogy bojkottálnának, sok meghívót kapok különböző rendezvényekre, hétvégén például a szigethalmi fogathajtó nap vendége voltam, ahová Rippel Feri személyesen hívott meg. Ott is rengetegen oda jöttek hozzám, aláírásokat kértek, éreztem, hogy szeretnek. Szerencsére párom, Károly is mindenben támogat, Donatella pedig semmit nem érzékel a történtekből.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.