Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2010. December 02. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kitűzték Stohl András tárgyalását

Kitűzték Stohl András tárgyalását

December 14-én kezdődik Stohl András elsőfokú tárgyalása, a Budakörnyéki Bíróságon, súlyos testi sérülést eredményező ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt.

December 14-én kezdődik Stohl András elsőfokú bírósági tárgyalása, a Budakörnyéki Bíróságon, súlyos testi sérülést eredményező ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt. Mint ismeretes a színész-műsorvezető május 8-án, hajnalban, ittas állapotban vezetett az M0-s autóút és a Fót közötti útszakaszon, a megengedett 90 km/h helyett 115-120 km/h-val. Áttérve a szembe sávba, két szabályosan közlekedő autóval karambolozott. A balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Stohl András elhagyta a helyszínt, mielőtt az értesített rendőrök megérkeztek volna. A rendőrök fóti lakásában fogták el, és állították elő, majd a vérvizsgálat során kiderült, hogy nagy mennyiségű alkoholt és drogot is fogyasztott. A kábítószerrel való visszaélés vádját ejtették, mert a színész vállalta, hogy elvonón vesz részt. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.