Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Április 24. 17:25, szerda | Külföld

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kedvenc mesekönyve olvasása közben zuhant ki az ablakból egy angliai kisfiú, még tavaly nyáron.

Kórházba vitték a súlyosan sérült gyereket, de már nem tudták megmenteni az életét. Az apja magát okolja a kisfiú tragikus haláláért, ugyanis a gyerek nem tudott aludni, kimászkált a szobájából, ő pedig rákiabált, hogy menjen vissza az ágyába. Ezután történt a halálos baleset. A rendőrök egy évig nyomoztak az ügyben.

A gyerek anyja a barátaival szórakozott a végzetes estén, az apa vigyázott otthon mindkét gyerekre az angliai lincolni házukban. A hatéves William Coy nem tudott aludni a kánikulában, ezért különböző okokra hivatkozva kimászkált az emeleti szobájából - írja a Mirror.

"Először azért ment le, hogy megölelgessék, aztán inni akart, harmadszorra pedig a mosdóba ment ki. Ezután az apa rákiabált a kisfiúra, hogy menjen vissza az ágyába. Körülbelül 10 perc múlva a fiú kishúga, Lydia azt kérdezte apjától, hogy William miért alszik kint. A férfi kinyitotta a hátsó ajtót és meglátta a kisfiút, amint az udvaron fekszik, és ömlik a az orrából a vér.
Sikítani és kiabálni kezdtem, pánikba estem. Ordítottam Lydiának, hogy hozza oda a telefonomat"
- mondta el a kisfiú apja, Richard Coy.

A nyomozóknak sikerült rekonstruálniuk a gyerek utolsó perceit. A kisfiú a kedvenc könyvét egy kerti pad alatt találták meg. Mivel nem tudott aludni, a könyvet kezdte el olvasni az ablakban, ahonnan végül kiesett, egyenesen a terasz betonjára. Mentőket hívtak, akik rövid időn belül oda is értek, és kórházba vitték a gyereket.

A fejsérülése viszont olyan súlyos volt, hogy 2018. július 19-én a kórházban meghalt.

Balesetnek minősítették a tragédiát és felmentették az apát a gondatlanságból elkövetett gyilkosság vádja alól. A család azóta sem tudta feldolgozni kisfiúk értelmetlen halálát. Az apa saját magát okolja a történtekért. Azt mondja, nagyon dühös magára, mert ha nem zavarja el aludni a gyereket, még most is élne. A kisfiú halála előtt nem sokkal arra kérte a szüleit, hogy ha meghalna, ajánlják fel a szerveit beteg gyerekeknek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik