Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 20. 08:35, péntek | Helyi
Forrás: NSO.hu

Klement Tibor: "Az volt a célunk, hogy megtartsuk az együttesünk értékeit"

Klement Tibor:

Varga Rolanddal három és fél éves szerződést kötött a Győri ETO FC labdarúgó-csapata, amely összesen két-három játékos megszerzését tervezi a téli átigazolási időszakban.

A győriek ügyvezetője, Klement Tibor azt is elmondta, Böde Dániel most télen nem igazol az ETO-hoz - írja a Nemzeti Sport.

Klement Tibor a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, az őszi idény befejezése után az volt a cél, hogy az együttes értékeit megtartsák, illetve két-három minőségi labdarúgóval megerősítsék a keretet, közülük egyet már leigazoltak.

„Az eltelt időszakban a komplett védelemmel hosszabbítottunk, és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a csapat litván válogatott középpályásával, Linas Pilibaitisszal is, vele valószínűleg pénteken írjuk alá a 2014-ig szóló új szerződést - fogalmazott Klement. - Varga Rolandot megvásároltuk a Bresciától, de az olasz klubnak az idén, illetve a jövő nyáron opciós joga van a támadó visszavásárlására. Nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, és reméljük, hogy olyan teljesítményt nyújt nálunk, amely után a Brescia élni kíván az opciójával."

Varga Roland 2009-ben tagja volt a világbajnoki bronzérmes magyar U20-as válogatottnak.

Klement arról is beszámolt, hogy letettek Guzmics Richárd megszerzéséről, miután a Haladás védője hosszabbított klubjával, illetve a paksi Böde Dániel sem igazol Győrbe, - ahogy Klement fogalmazott - legalábbis most télen nem. Pátkai Máté, az MTK játékosa is a kiszemeltek között van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.