Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2015. Január 25. 19:36, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Kődarabok hullottak a sínekre a Déli pályaudvari vasúti alagútnál, késnek a vonatok

Kődarabok hullottak a sínekre a Déli pályaudvari vasúti alagútnál, késnek a vonatok

Kődarabok hullottak a sínekre a Déli pályaudvari vasúti alagútnál, ezért a vonatoknak várakozniuk kell, akár egyórás késésekre is számítani lehet. Több vonat várhatóan csak Kelenföldig közlekedik, onnan indul vissza a Dunántúl felé - közölte a Mávinform vasárnap este az MTI-vel.

A kődarabok eltávolításán már dolgoznak, de az omlásveszélyt is meg kell szüntetni. A Déli pályaudvar és Kelenföld között a biztonságos vonatközlekedés megteremtéséig csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok, váltakozó irányban és sebességkorlátozással - olvasható a közleményben. A kődarabok az alagút Kelenföld felé vezető oldalán, a bejáratnál hullottak a sínekre. Mindezek félórás, órás késéseket is okoznak a vasárnap esti vonatforgalomban.

A vasúttársaság operatív irányítói menetrendi korlátozásokat is bevezetnek: egyes vonatok csak Kelenföldig közlekednek, illetve onnan indulnak vissza Székesfehérvár, Dunaújváros, Győr felé. A balatoni vonalakon, továbbá a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely-Zalaegerszeg, a Budapest-Győr, a Budapest-Baja vonalon jelentős késések várhatók az esti vonatoknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 04. 09:11, vasárnap | Helyi

A Nap képe: így váltunk vissza mi

A felvétel csütörtökön délután készült Győrben, szándékosan nem nevezzük meg, melyik áruházban, mert a helyzet sajnos általános.

2024. Augusztus 04. 08:13, vasárnap | Helyi

Különleges programokkal kecsegtet a XXXI. Barokk Esküvő

Idén augusztus 9. és 10. között rendezik meg a Barokk Esküvőt Győr belvárosában.

2024. Augusztus 04. 07:10, vasárnap | Helyi

Új közösségi ház Károlyházán

Közel 88 millió forintból alakítottak ki közösségi házat Károlyházán.

2024. Augusztus 03. 09:15, szombat | Helyi

Módosul a vonatok és a Volánbusz-járatok menetrendje a szombati munkanap miatt

A munkanap-áthelyezés miatt augusztus 3-án, szombaton a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok, valamint módosul a Volánbusz-járatok menetrendje is – közölte a Mávinform.