Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Január 15. 09:22, szerda | Bulvár
Forrás: MTI/infoGyőr

Kokaint találtak Justin Bieber otthonában

Kokaint találtak Justin Bieber otthonában

Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.

A Los Angeles megyei seriffi hivatal eredetileg Bieber biztonsági kameráinak felvételeit szerették volna ellenőrizni, miután csütörtök este tojással dobálták meg a sztár szomszédjának házát.
A 19 éves sztár a házkutatás során nem válaszolt a múlt heti incidenssel kapcsolatos kérdésekre, de ezt leszámítva együttműködött a rendőrökkel. A megdobált házban 20 ezer dollárnyi kár keletkezett. Minden 950 dollár feletti rongálás bűncselekménynek számít Amerikában.
Az őrizetbe vett személy a 20 éves Xavier Smith rapper volt, aki a Lil Za művésznevet használja.
Justin Bieber két éve költözött a 6,5 millió dolláros calabasasi házba, ahol most él. Szomszédai tavaly többször panaszt tettek a viselkedése miatt, egy alkalommal például azért jelentették fel, mert autójával száguldozott a gazdagok és hírességek lakta környék utcáin.
Márciusban a környék egyik lakója azt állította, hogy Bieber a háza előtt leköpte és megfenyegette őt, miután valamin összevesztek. Az énekes ellen akkor nem indítottak eljárást. Szintén nem lett következménye annak, hogy az ifjú előadóművész 2012 novemberében megpofozott egy lesifotóst egy calabasasi mozi előtt.

Címkék: Justin Bieber, kokain

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.