Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Január 15. 09:22, szerda | Bulvár
Forrás: MTI/infoGyőr

Kokaint találtak Justin Bieber otthonában

Kokaint találtak Justin Bieber otthonában

Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.

A Los Angeles megyei seriffi hivatal eredetileg Bieber biztonsági kameráinak felvételeit szerették volna ellenőrizni, miután csütörtök este tojással dobálták meg a sztár szomszédjának házát.
A 19 éves sztár a házkutatás során nem válaszolt a múlt heti incidenssel kapcsolatos kérdésekre, de ezt leszámítva együttműködött a rendőrökkel. A megdobált házban 20 ezer dollárnyi kár keletkezett. Minden 950 dollár feletti rongálás bűncselekménynek számít Amerikában.
Az őrizetbe vett személy a 20 éves Xavier Smith rapper volt, aki a Lil Za művésznevet használja.
Justin Bieber két éve költözött a 6,5 millió dolláros calabasasi házba, ahol most él. Szomszédai tavaly többször panaszt tettek a viselkedése miatt, egy alkalommal például azért jelentették fel, mert autójával száguldozott a gazdagok és hírességek lakta környék utcáin.
Márciusban a környék egyik lakója azt állította, hogy Bieber a háza előtt leköpte és megfenyegette őt, miután valamin összevesztek. Az énekes ellen akkor nem indítottak eljárást. Szintén nem lett következménye annak, hogy az ifjú előadóművész 2012 novemberében megpofozott egy lesifotóst egy calabasasi mozi előtt.

Címkék: Justin Bieber, kokain

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára