Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 18. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Komárt újra eltiltották a lányától

Komárt újra eltiltották a lányától

Másodjára is távoltartási végzést kért és kapott Komár László válófélben lévő felesége az énekesre. A felháborodott zenész így most megint hatvan napig nem találkozhat ötéves közös lányukkal, Karolinával, akinek már így is k

Komár tisztában van vele, hogy ezt most ő szúrta el, de saját bevallása szerint nem tehet róla.

- Minden vágyam, hogy lássam Karolinát, annyira hiányzik a lányom, hogy megszakad a szívem, de Erzsi  megint elintézte, hogy ne láthassam, pedig úgy örültem, hogy nemsokára vége lesz ennek az őrületnek, hogy még a közelébe se mehetek, erre tessék, újabb hatvan nap... Hogy mi történt?

Elküldtem a feleségemet valahová. Odajött a cuccáért, amit összepakoltam. Kiderült, a kislány az uszodában van, hívtam egy taxit, hogy odamenjek, erre Erzsi elkezdett ordibálni, hogy kés van nála, pedig a kezemben csak golyóstoll volt. Miért lett volna kés a kezemben! 

 

Feljelentett, kért és kapott újabb távoltartási végzést... Komár László szeretné magához venni és egyedül nevelni a kislányát, akit nagyon megvisel az állandó botrány édesanyja és édesapja között.

- Annyira sajnálom Karolinát, az biztos, hogy neki is  jobb,  ha  a szülei  békében  élnek külön-külön, mint ha állandó veszekedések közt együtt - mondta az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.