Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Február 11. 14:03, kedd | Bulvár

Koncerteket írt receptre orvosa Balázs Fecónak

Koncerteket írt receptre orvosa Balázs Fecónak

Tavaly három koncertet vállalt, de idén már harminc állomásos sorozatot tervez, ahol a teljes eddigi életművét mutatja be. Balázs Fecó először Debrecenben lép fel most pénteken, és fellép majd a szokásos tabáni rockmajálison is.

Pénteken kezdődik Balázs Fecó életmű koncertsorozata, amelyet már tavaly beharangozott. Az első állomás a debreceni Kölcsey Központ lesz, ahol 16 fős baráti zenekarával és – a sorozatban állandó vendégművészként – Szűcs Antal Gáborral lép fel.

„A tavalyi három telt házas előadás után idén harminc koncertre készültünk, és a sorozat egyik állomása Budapesten lesz május elsején, a Tabánban. Lesznek az elmúlt ötven évből képek, videók háttérkivetítőn a neotonos, a taurusos, a korálos és a szóló időkből is. A tervezett kétórás műsor 25–30 dal, a sorrend pedig a közönség reakciója szerint változhat" – mondta a Borsnak Balázs Fecó, akinek az önálló előadóestjei idén is folytatódnak.

Balázs Fecó a Korál együttessel utoljára 2018-ban lépett fel, és nem tartja kizártnak, hogy 2021-ben úrja összeálljanak, amikor 70 éves lesz. „Jó hír számomra, hogy az orvosom szerint a legjobb gyógyszernek a fellépések bizonyultak. Hajt a közönség szeretete és a siker.
A koncertek olyan adrenalinlöketet adnak, amit mással nem lehet pótolni.
Kevesen adnak ma már olyan koncertet, ahol minden jegy elkel, de a miénk ilyen, és örülök, hogy nekem ez még mindig megadatik.”

Egy lehetséges új lemezről azt mondta a lapnak, „annyi élmény maradt meg és ér még napjainkban is, hogy új szerzemények írása is foglalkoztat. Akár egy új album is születhet, amiről Horváth Attilával, a dalaim szövegírójával már beszéltünk.
Szerintem össze fog az jönni.
Ötven éve vagyok a színpadon és rengeteg közös emlékem van a velem együtt idősödő közönséggel, de mindig jön egy-egy újabb generáció, és a dalok őket is megérintik, bennük is emlékeket idéznek fel. Ezért lehet, hogy apák, gyerekek és unokáik is ott vannak a nézőtéren. Ilyen orvosságot nem lehet kapni a patikában."
– mesélte a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Zih Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.