Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. November 16. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Konkoly Csaba távozik a Győri Audi ETO KC szakvezetői székéből

Konkoly Csaba távozik a Győri Audi ETO KC szakvezetői székéből

A Győri Audi ETO vezetőedzője, Konkoly Csaba és a klub elnökségének megállapodása szerint a szakember a szerdai napon távozik a felnőtt csapat éléről.

A döntés hátterében az áll, hogy az elnökségnek minden körülmények között meg kell teremtenie a csapat győzelmének feltételeit mind a hazai bajnokságban, a Magyar Kupában, és a Bajnokok Ligájában. Az eddigi mérkőzések tapasztalatai alapján pedig úgy látja, hogy e cél elérésére a csapatnak nagyobb esélye van egy más típusú szakmai irányítással.

A Klub megkezdte az egyeztetéseket a lehetséges új edzőkkel, és mindenképpen olyan megoldásra törekszik, amely edzői oldalról biztosítja az Audi ETO-nak az elvárt győzelmeket.

A csapat vezetőedzői feladatait az új szakember beiktatásáig Danyi Gábor pályaedző látja el, akinek szakmai felkészültsége és hozzáállása mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken garancia a csapat jó szereplésére.

A Konkoly Csabával való további együttműködés formájáról a Klub egyeztet.

„A kiemelkedően teljesítménycentrikus élsportban egyértelmű mérőszámok láthatók az eredményjelzőn. A klubunkban mindenki azon dolgozik a saját oldaláról, hogy az eredményjelző mindig az Audi ETO győzelmét mutassa. Ezzel tudjuk kifejezni köszönetünket a szurkolóinknak, támogatóinknak és minden bennünket figyelemmel kísérő hazai sportszerető embernek. Az idei szezonban győzelmi elvárásokkal szeretnénk végig menetelni az itthoni és külföldi megmérettetéseken egyaránt, ehhez a legjobb csapatot és a legjobb stábot kell felépítenünk. Konkoly Csabával az elmúlt években az Audi ETO a legnagyobb sikereit érte el a Bajnokok Ligájában, ezért szakmai tudására, tapasztalatára a továbbiakban is számítunk a jövő zálogát jelentő utánpótlás felkészítésben." - nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke.

A csapat számára a következő hónapban a válogatott elfoglaltságok miatt nyugalmasabb időszak következik, majd a lányokra 2012. január végéig hazai bajnoki mérkőzések várnak. A februárban induló BL-középdöntők nagyon kemény csatákat ígérnek, tekintve a három ellenfelet: a tavalyi BL-döntős norvég Larvikot és spanyol Itxakot, valamint a dán Midtjyllandot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.