Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 17. 09:20, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Konkoly Csabát "nagyon meglepte", hogy kirúgták a Győri Audi ETO-tól

Konkoly Csabát

Konkoly Csabát nagyon meglepte, hogy menesztették a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kispadjáról.

"Reggel az elnök úr magához hívatott és elmondta azt, ami a klub közleményében is megjelent - mondta az MTI-nek Konkoly Csaba.

- Nagyon meglepődtem. Az köztudott, hogy az edzők élete már csak olyan, hogy bármikor bekövetkezhet hasonló eset. Mivel az elmúlt időszakban, nemcsak ebben a szezonban, hanem az előzőekben is, a győzelmi százalékunk nagyon magas volt, nem igen számíthattam arra, ami most történt. A közös megegyezés részleteit a jövő héten dolgozzuk ki."

A klub megkezdte az egyeztetéseket a lehetséges új trénerekkel, a vezetőedzői feladatokat az új szakember beiktatásáig Danyi Gábor pályaedző látja el.

A 2008-tól sorozatban négyszer bajnok Győr a BL most zárult csoportszakaszában négy győzelemmel és két vereséggel az élen végzett a C jelű négyesben. A BL-ben Konkoly Csaba irányításával minden évben elődöntős volt az együttes, 2009-ben pedig a fináléba is bejutott, de a sorozatot megnyernie nem sikerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?