VĂĄroslista
2024. ĂĄprilis 18, csĂŒtörtök - Andrea

HĂ­rek

2010. JanuĂĄr 11. 14:36, hĂ©tfƑ | Helyi
ForrĂĄs: Nyugathír

Konkoly Csaba: „Ez a világ élvonala, mi ezt megközelítettük, és ott is maradunk!”

Konkoly Csaba: „Ez a világ élvonala, mi ezt megközelítettük, és ott is maradunk!”

Január 17-én, vasárnap a csoportelsőként való továbbjutásért harcolhat majd a Győri Audi ETO a román bajnok Oltchim Valcea ellen. Elégedetten értékelte a Zvenyigorod elleni összecs

„Mindenki jól tudta a feladatát, voltak ugyan hibáink, de ezt az eredmény eltakarja! Az egyik felem azt mondja, hogy ez a világ élvonala, mi ezt megközelítettük és ott is maradunk, ezt kell tartani. A másik felem azt mondja, hogy ez az iram bizony már hibákkal jár, de ezekből most jól jöttünk ki. Nagyszerű védőmunkát mutattunk be, ami azt mutatja, hogy van keresnivalónk a legjobbak között, persze még hátravan a Valcea elleni mérkőzés. Olyan fegyelmezettséget mutattunk be, amelynek során személyre lebontva mindenki jól válaszolt az ellenfél taktikai húzásaira, én örülök, hogy így sikerült. Rengeteget cserélt a Zvezda, de ebből készültünk, és sikerült semlegesítenünk őket. Támadásban látok még tartalékokat, taktikában még hozzá kell tenni a védekezéshez is, és akkor nyugodt szívvel várhatjuk a Valceát. Folyamatosan finomítunk a játékon, teljesen nem vagyunk még összerakva. Kis elemzés után ezt a meccset hamar elfelejtjük, szerdára a Kiskunhalas, majd utána vasárnapig a Valcea ellen készülünk. Eredménykényszerben dolgozunk, ennek szellemében állunk neki a következő hétnek. Felidézve a Valcea elleni első mérkőzést, nos, Romániában a második félidő végjátékában megnehezítettük a sorsunkat, de tanultunk belőle, mások az erősségeik, jó csapat, ők a vb-n nem szerepeltek olyan fényesen és most klubszinten akarnak bizonyítani. Ebből is készülnünk kell fejben, de meg kell találni hozzájuk is a kulcsot, s akkor nem lehet baj!"

Görbicz Anita:

„Nagyon vártam, hogy hazai pályán visszatérhessek a Bajnokok Ligájába. Már nagyon nehéz volt kívülről, a nézőtérről figyelni a többieket, de most már nincs megállás, legalábbis bízom benne. Tökéletesnek még nem mondhatom magam, de ami a legfontosabb, hogy nagyot küzdött a csapat, és a lényeg, hogy győztünk. Nagyon vártuk a meccset, sokat készültünk rá, s örülök, hogy a hétből 7 hétméterest is sikerült étékesítenem. Szinte végig a pályán voltam, az első félidő 27. percében kértem cserét, akkor kicsit elfáradtam, de utána jól bírtam. A második félidő közepe felé sokat kapkodott mindkét csapat, a lerohanásos játékban mindkét oldalon voltak holtpontok, de mi lőttünk először gólt, s így jól jöttünk ki ebből is. A védekezést emelném még ki a kapusteljesítménnyel együtt. Remélem, a Valcea ellen ugyanilyen csodálatos közönség előtt, ugyanilyen jó meccset játszunk!"

Január 17-én, vasárnap 17.15-kor a továbbjutás mellett a csoportelsőség megszerzése lesz a tét a Valcea ellen.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a gyƑri kórházban

EnyhĂ­tenek a szabĂĄlyokon.

2024. Április 17. 08:14, szerda | Helyi

Megnyerte az Andersen Ligát az Uni-GyƑr ETO HC

TörtĂ©nete sorĂĄn elƑször nyerte meg az Andersen LigĂĄt az Uni GyƑri ETO HC jĂ©gkorong csapata.

2024. Április 17. 07:16, szerda | Helyi

AkĂĄr 50 ezer forintot is nyerhetnek az ĂŒgyesen rajzolĂł gyerekek

A termĂ©szethƱsĂ©g nem elvĂĄrĂĄs, lĂ©gy kreatĂ­v! – pĂĄlyĂĄzatot hirdet a SzĂ©pmƱvĂ©szeti MĂșzeum.

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tƱzkårok: csalådi håz, autó égett porrå, galambok vesztek oda

KözzĂ©tette a KatasztrĂłfavĂ©delem az elsƑ negyedĂ©v adatait. SzĂĄmos tƱzkĂĄr kis odafigyelĂ©ssel megelƑzhetƑ lett volna.