Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 06. 08:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Konkoly: "Követtünk el iskolahibákat, de Lunde és Pálinger tovább remekelt!"

Konkoly: "Követtünk el iskolahibákat, de Lunde és Pálinger tovább remekelt!"

Röviddel szombaton este 10 óra után szállt le a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatát szállító repülőgép a péri reptéren. A lányok vasárnapra pihenőnapot kaptak, legközelebb hétfőn vezényel edzést - a Volgograd elleni győztes csatát

Izgalmas mecset játszott a Győri Audi ETO KC csapata az orosz bajnokság listavezetőjével a Dinamo Volgográd-dal a Bajnokok Ligája Középdöntőinek első fordulójában. A lányok még szombaton este hazaérnek, de nincs sok idő pihenni, hiszen szerdán Szekszárdon vár MK meccs az Audi ETO-ra, jövő vasárnap pedig érkezik a Lipcse a Magvassy-ba.

"Nagyon hullámzó volt játékunk az egész meccsen. Csináltunk rengeteg szép dolgot, de sajnos emellett sok iskolahibát is elkövettünk. Lunde és Pálinger teljesítménye ma kiemelkedett a csapatból, valamint Hornyák Ágit lehet még kiemelni aki mind támadásban, mind védekezésben jól teljesített. Fontos, hogy tanuljunk a hibáinkból: 12 lerohanás gólt kaptunk, és ez nagyon sok. Ebből 9 alkalommal gólt is szerzett az ellenfél. Dicsérnem kell a lányok küzdeni tudását, hiszen kétszer is döntetlen állásról kellet megújulnunk és ezt meg is tudtuk valósítani. A felállt fal elleni védekezésünk ma jól működött, de ez önmagában nem elég, hiszen egy oroszoknál gyorsabb csapat, például a Lipcse vagy a Larvik még kegyetlenebbül használnák ki ezeket a lehetőségeket. Ettől függetlenül nagyon örülünk, de látni kell a hibáinkat is, hiszen ennél még többre vagyunk képesek. 70%-át megvalósítottuk annak amit akartunk, de lövőink gyengébben teljesítettek a vártnál. Az biztos, hogy csoportbeli ellenfeleinknek sem lesz könnyű dolguk ezen a pályán, éppen ezért fontos, hogy nyerni tudtunk."

(gyorietokc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.