Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Április 12. 09:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Könnyed győzelem az Érd ellen

Könnyed győzelem az Érd ellen

Félidőben 20-9-re vezetünk az Érd ellen az első bajnoki elődöntőn, majd könnyed sikert arattunk. Az állás 1-0-ide.

Vérten Orsi három gólt szerzett zsinórban a meccs legelején, ezzel megadta az alaphangot a találkozónak. Az Érd hamar kikérte idejét, így sikerült 6-6-nál utolérnie Lekicéket. A vendégek lendülete nem tartott sokáig, a 20. percben 13-7-re vezettünk, Amorim nagyon élt az érdi védelem előtt, akik számos kemény szabálytalanság árán sem tudták megállítani a meccsen fekete mezben játszó csapatunkat. Pálinger jól fogott a kapuban. A félidő hátralévő percei Heidi Lökéről szóltak. A norvég beállós remek gólokat lőve segítette csapatát. 5 perccel a szünet előtt meglett a közte 10 is Radicevic góljával. Sok technikai hiba jellemezte a mérkőzést mindkét oldalról. A feljavult győri védekezést jól jellemzi, hogy az Érd a 12. percben lőtte 6. a 20. percben a 7. míg a 17. percben a nyolcadik találatát a meccsen. A félidei állás 20-9 ide.

A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Már 15-tel is vezettünk, innentől pedig a közönségnek is játszott a csapat. A 45. percben 31-13-as győri vezetésnél jött egy újabb vendég időkérés, de az időközben „besárgult” Szabó Edina szavai sem sokat segítettek. Radicevic parádés gólja feltüzelte a meccs végére is a szurkolókat. Az utolsó percek izgalommentesen csorogtak, a nyitott kérdés az volt, eléri-e a 40 dobott gólt az Audi ETO vagy sem. Szekerest harmadik kettő perce miatt kizárták az 51. percben, felpuhult a lányok addigi kemény védekezése. A csapat 40. gólját Kovacsics Anikó lőtte.

A végeredmény Győri Audi ETO KC – Érd 41:24, ezzel a két győzelemig tartó párharc állása 1-0 a javunkra.

Győri Audi ETO KC
Lunde Haraldsen, Planéta, Radicevic 4, Löke 7, Vérten 5, Görbicz, Kovacsics 3, Pálinger, Amorim 4, Orbán 3, Hornyák 4, Gros 5, Lekic 6.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.