Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Augusztus 25. 07:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Könnyen jött, könnyen ment: a Győr máris elküldi a nyáron igazolt Lamast

Könnyen jött, könnyen ment: a Győr máris elküldi a nyáron igazolt Lamast

A Győri ETO máris szeretne megválni a nyáron szerződtetett André Lamastól, mivel Klement Tibor, a klub ügyvezetője szerint nem úgy teljesít, ahogy elvárnák tőle.

A sportvezető vázolta a csapattól távozók helyzetét, és elárulta, a győriek ismét felvették a kapcsolatot az MTK-val Pátkai Máté ügyében - írja a Nemzeti Sport.

A Győri ETO-tól számos játékos távozott a nyáron, de Klement Tibor elmondása szerint további futballisták mehetnek el - köztük a nemrég igazolt André Lamas.

„Eugene és Radoszavljevics már elment, róluk nem tudok semmit. Bugerrát egy évre kölcsönadtuk a marokkói első osztályú CS Constantinois-nak, Copa sorsa függőben, Supicsé megoldás közeli állapotban van, valószínű, megszüntetjük a szerződését. Csetkovics elutazott próbajátékra Kazahsztánba, Niksiccsel még tárgyalunk, Sarasenidzével közös megegyezéssel megszüntettük a megállapodásunkat. A nem játszók közül a nyáron igazolt Lamasról az elmúlt két hónapban bebizonyosodott, hogy tudásban nem jobb, mint Kiss Máté vagy Windecker, ezért kezdeményezzük a közös megegyezéses szerződésbontást. Ceolin képességeit mindenki elismeri, de amióta Győrben van, kiderült róla, hogy az egyéni érdekeit nem tudja a csapat érdekei alá rendelni. A játékos olasz ügynökei Itáliában keresnek számára csapatot, az ügyet még nem zártuk le. Nicorec tavaly szeptemberben játszott utoljára, az elmúlt időszakban három műtéten esett át. Türelmesek vagyunk vele szemben, hiszen korábban sokat tett a csapatért. Várjuk, hogy újra formába lendüljön" - jelentette ki Klement Tibor a kisalfold.hu-nak.

Az ügyvezető azt is elmondta, új futballisták is érkeztek és érkezhetnek még az NB I-ben eddig százszázalékos csapathoz.

„Ami az új igazolásokat illeti, ismételten felvettük a kapcsolatot az MTK-val, szeretnénk megvásárolni a tehetséges belső középpályást, Pátkai Mátét. Örömteli, hogy az akadémiánk egyre vonzóbb az utánpótláskorú labdarúgók körében. Nemrégiben leigazoltunk Veszprémből két korosztályos válogatottat, Szabó Bencét és Meinczinger Bencét. Tárgyalunk a szintén válogatott középcsatár, Novothny Soma átigazolásáról is. Pápáról jött egy kétméteres támadó, a tizenhat éves Novák Csanád, aki az elmúlt idényben a legtöbb gólt szerezte az utánpótlás-korosztályban" - ismertette a terveket az ügyvezető.

Klement Tibor az ETO premizálási rendszeréről is beszélt, és úgy véli, nem elsősorban a jutalmak miatt rajtolt kiválóan az együttes a bajnokságban.
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS - GYŐRI ETO FC
Érkezett: Simon András (Excelsior - Hollandia), Marek Strestík (cseh-szlovák, FC Zbrojovka Brno - Csehország, kölcsönbe), André Lamas (brazil, Palmeiras B - Brazília), Jarmo Ahjupera (észt, Újpest, kölcsönből vissza), Molnár Péter (Siófok, kölcsönből vissza), Zoran Supics (szerb, Pápa, kölcsönből vissza), Zámbó Bence (MTK, kölcsönből vissza), Djordje Csetkovics (montenegrói, Zeta Golubovac - Montenegró, kölcsönből vissza), Szabó Bencét (Veszprém), Meinczinger Bencét (Veszprém), Novák Csanád (Pápa)
Távozott: Sánta András (Honvéd), Giorgi Ganugrava, Lasa Totadze (mindkettő grúz, Pápa, kölcsönbe), Domanyik Szilárd (Gyirmót), Eugene Fomumbod (kameruni, ?), Vedran Niksic (horvát, ?), Teimuraz Sarasenidze (grúz, ?), Fuad Bugerra (algériai, CS Constantinois - Marokkó), Arsene Copa (gaboni, ?), Alekszandar Radoszavljevics (szerb, Ciprus?), Zoran Supics (szerb, ?), Djordje Csetkovics (montenegrói, ?)
Akivel tárgyalnak: Pátkai Máté (MTK), Novothny Soma (Veszprém)

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.