Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2019. Május 21. 06:31, kedd | Belföld

Kora nyári meleg és viharos szél jön, gyakori záporokkal

Kora nyári meleg és viharos szél jön, gyakori záporokkal

A koponyeg.hu előrejelzése szerint:

Ma

Erőteljes lesz az gomolyfelhő-képződés, és főleg a déli óráktól egyre több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A DNy-i szél erős, zivatarok környezetében viharos (60-90km/h) lesz. 19 és 24°C között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Változóan felhős idő lesz, és ismét inkább a délutáni órákban fordul elő zápor, zivatar. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. Marad a 20-21 fok körüli maximum.

Csütörtök
Egyre szakadozottabb felhőzet lesz felettünk, hosszabb időszakokra süt ki a nap. Zápor inkább már csak délen és keleten fordul elő. Az ÉNy-i szél erős marad. 16 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek és szombat
Sok napsütésre, erősödő nappali felmelegedésre van kilátás: pénteken 21, szombaton 23 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Csapadékra kicsi az esély.

Forrás: origo.hu

Kép: femina.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

2024. Július 29. 08:09, hétfő | Belföld

Indul a Digitális Állampolgárság Program

Indul a Digitális Állampolgárság Program, ősztől egyre több ügyet lehet mobiltelefonról intézni, s már lehet előregisztrálni a kormányablakokban

2024. Július 29. 08:08, hétfő | Belföld

Zömében derült, napos idő várható a héten

A héten derült, napos idő várható, csütörtöktől zivatarok is érkezhetnek - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 28. 11:02, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: több mint 1,8 milliárdos támogatást kaptak az önkéntes tűzoltó-egyesületek a Magyar falu programban

A kormány több mint 1,8 milliárd forint értékben támogatott önkéntes tűzoltó-egyesületeket az elmúlt több mint négy évben a Magyar falu programban működő Falusi Civil Alapon keresztül