Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. November 21. 08:40, kedd | Belföld

Korda György Klárika miatt nem vesz részt a táncdalfesztivál nosztalgián

Korda György Klárika miatt nem vesz részt a táncdalfesztivál nosztalgián

Korda György szívesen emlékszik vissza a Táncdalfesztiválokra, azonban egy nosztalgiabulit sem vállalt el soha. Most kiderül, miért.

Több táncdalfesztivál című és tematikájú nagy koncertet tartottak már neves előadókkal, a következő 2017. január 13-án lesz. Korda György többször is a meghívottak között szerepelt, de sosem ment el egy táncdalfesztiválos nosztalgiabulira sem.

„Figyelembe kell vennem, hogy van egy duettpartnerem: Balázs Klári. Mivel ő fiatalabb, ezeken a fesztiválokon még nem vett részt” – indokolta távolmaradását az énekes, egy másik nyomós érvvel kiegészítve. „Nem tisztem bírálni az előadások reklámkampányát, hosszú évek tapasztalatából mégis el merem mondani a véleményemet. Szerintem óriási hiba, hogy a plakáton hatalmas betűkkel hirdetik, hogy 50 éves a Táncdalfesztivál, utána meg láthatatlanul kicsi betűkkel szerepel a fellépők neve. A közönség nem arra jön be, ha azt látja, 50 éves a Táncdalfesztivál, hanem azért, aki énekel” – mondta Korda György a Borsnak.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.