Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Június 12. 18:16, szerda | Bulvár

Korda György rosszul lett koncert közben a színpadon

Korda György rosszul lett koncert közben a színpadon

Korda György hétvégenként akár három-négy koncertet is ad, de egy másfél órás bulin szüksége van egy kis szünetre.

A múlt hétvégén Siófokon lépett fel Korda György és felesége, Balázs Klári. A Bors úgy tudja, a 80 éves énekes rosszul lett a színpadon, és egy rövid időre le is ment a színpadról. Az egyik koncertlátogató a lapnak azt mondta, „úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.” Az énekes a koncert közepén tűnt el a színpadról, és a Bors megkeresésére azt mondta: „szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon.
Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb.
Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót.”

„Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből, és utána én eltűnök pár számra, mert
muszáj, hogy kipihenjem magam.
Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem magam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával" –
tette hozzá Korda György.

A feszített nyári programról és a munkáról azt nyilatkozta: „már 2020-ra is van koncertünk, szóval nincs pihenés, nincs visszavonulás, minden hétvégén buli van.
Hónap végén meg hatalmas megtiszteltetés ért minket: először lépünk fel a Volt fesztiválon, amit izgatottan várunk már.”

Forrás: origo.hu

Kép: infostart.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.