Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 06. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kórházban a popikon

Kórházban a popikon

Alhasi fájdalmakkal kezelik a Bee Gees sztárját, Robin Gibbet, és elképzelhető, hogy ugyanaz a baja, ami a bátyjával is végzett.

Rettegnek Robin Gibb rajongói, hogy elveszítik az énekest, ahogy az ikertestvérét Maurice-t. A hatvanegy esztendős énekes ugyanis jelenleg kórházban van súlyos hasi fájdalmakkal. A pontos diagnózist még nem tudni, de fennáll a veszélye, hogy hasonló genetikai bélproblémái vannak, mint a nyolc éve meghalt testvérének. Ezt a feltételezést erősíti, hogy tavaly egy sürgősségi beavatkozást kellett végrehajtani rajta, mert elzáródott az emésztőrendszere, és bármelyik pillanatban szétrepedhetett volna a vastagbele - ami halálhoz vezet általában. Zalatnay Cini majdnem sógora a műtétje óta szigorú diétán van, és rendszeresen jár kontrolvizsgálatokra, de a baj így is megtörtént

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.