Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 20. 07:50, péntek | Helyi

Koronavírus: A győri Audi lélegeztetőgéppel segít!

Koronavírus: A győri Audi lélegeztetőgéppel segít!

Az AUDI HUNGARIA Zrt. kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatja Győrben, a pénzadományt a „Győri Kórházért Alapítvány” számára nyújtja.

"Ezen felül a vállalat 200 db – a lakkozóüzemében használatos – speciális védőruhát is adományoz a hatékony védekezéshez"- mondta tájékoztatójában Czechmeister Mónika kommunikációs vezető.

„Győr az otthonunk, fontos számunkra az itt élő és dolgozó emberek egészsége. Évek óta szoros együttműködést folytatunk városunk több egészségügyi intézményével, ezért természetes számunkra, hogy a jelenlegi, Corona virus által kialakult helyzetben hozzájáruljunk a védekezéshez. Ezért vállalatvezetésünk ma reggel úgy döntött, hogy kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatjuk, a pénzadományt a „Győri Kórházért Alapítvány” –nak nyújtunk.

Köszönjük az az orvosok és a valamennyi kórházi dolgozó munkáját, mindenkinek erőt és kitartást kívánunk!”- mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatótanácsának elnöke a döntés alkalmával.

Az igazgatótanács elnöke megköszönte az orvosok és a valamennyi kórházi dolgozó munkáját, s mindenkinek erőt és kitartást kívánt.

Forrás: gyorihirek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.