Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2020. Március 16. 09:40, hétfő | Bulvár

Koronavírus: Leállították a Drága örökösök 4. évadának forgatását Ökörapátiban

Koronavírus: Leállították a Drága örökösök 4. évadának forgatását Ökörapátiban

Kolosi Péter múlt héten adott évértékelő interjújában jelentette be, hogy a következő etappal befejezik a Drága örökösöket.

A Drága örökösök harmadik évada 2020. január 2-án indult el az RTL Klubon, a produkció a legnézettebb hétköznap esti műsor Magyarországon. A SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy a negyedik szezon forgatása már 2020. elején elkezdődött.

Németh Kristóf, aki a szériában Subicz Jánost alakítja a Reggeliben nyilatkozott ma arról, hogy a koronavírus-járvány miatt leállították a negyedik évad forgatását. A Drága örökösök mostani etapját nem érinti a leállás,azt már korábban felvették. A lezáró évad pedig a 2020/21-es szezonban mutatkozik csak be, emiatt még nem tudni, hogy a mostani leállás hogyan befolyásolja az RTL Magyarország vetítési terveit.

A SorozatWiki megkereste a produkciót, ahol Hámori Barbara elmondta, hogy biztonsági okokból állították le a forgatásokat. A showrunnertől megtudtuk, hogy a teljes stáb - színészekkel együtt - két hetes önkéntes karanténba vonul, és csak abban az esetben folytatják a felvételeket, ha ezen időszak alatt senkin nem jelentkeznek a koronavírus tünetei.

Forrás: sorozatwiki.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).