Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Február 04. 16:30, péntek | Helyi
Forrás: Győr Plaza

Köss ki a Győr Plaza Valentin-napi Szerelem szigetén!

Köss ki a Győr Plaza Valentin-napi Szerelem szigetén!

Ciki vagy cuki, giccses vagy nem, megszerettük a Valentin-napot! Idén hétfőre esik, de miért ne töltenéd meg romantikával már a szombatot? A Győr Plazában február 12-én déltől kiköthettek pároddal a Szerelem szigetén, hisz itt az idősza

A program a Rádió1 Valentin-napi helyszíni kívánságműsorával kezdődik, ahol élőben kérheted szerelmetek dalát Szabó Tomitól, és egy zenei nyereményjátékban is kipróbálhatjátok magatokat. A Nagy üzen-Ő falon szerelmes üzeneteket, vallomásokat hagyhatunk, de akár szerelmi fogadalmat is köthetünk, ceremóniamesterrel, fotóval megörökítve, ahogy az ilyenkor illik! A záloggyárban saját kezűleg készíthetjük el szívhez szóló ajándékunkat kedvesünknek. A különleges programokat 19 órától SP fellépése zárja.

Részletes program: www.gyorplaza.eu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.