Városlista
2024. szeptember 3, kedd - Hilda

Hírek

2010. Július 31. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kovács Lázár ex-szeretője, Andrea: "Nem voltam egyéjszakás kaland!"

Kovács Lázár ex-szeretője, Andrea: "Nem voltam egyéjszakás kaland!"

Mindenkinek megvan a véleménye erről a furcsa történetről. Akadnak, akik valamiféle zsarolót szeretnének látni a hölgyben, aki Kovács Lázárnak házasságon kívül gyereket szült. Mások épp ellenkezőleg, az édesanya védelmére kelnek.

Semmibe veszi a nőket! - írta az egyik internetező, miután az apa kisfia születésének "sztoriját" egy pizzához hasonlította, amely szerinte csupán 'junk food", azaz szemét étel....

Akárhogy is, de meghökkentő módját választotta a magyarázkodásnak Kovács Lázár. Pár napi hallgatás után ugyan elismerte, hogy a Story által megtalált kisgyereknek ő az édesapja, ám egykori szeretőjének több állítását is megkérdőjelezte. Azt állította, hogy ittasan csábította el Andreát, és mindössze egyetlen éjszakát töltött vele. A kisfiú - aki megdöbbentő módon szintén a Lázár nevet kapta, akárcsak a sztárszakács legnagyobb fia, állítólag ezen az egyetlen éjszakán fogant.

Ám Kovács Lázár nem elégedett meg ennyivel. Megpróbált viccet csinálni a félrelépés történetéből. A szerinte csupán alkalmi kapcsolatot egy recepthez hasonlította, amelynek a "Bulvárpizza két személyre" nevet adta. Aztán így folytatja: "Akinek van gusztusa az efféle gyors szemétkajához, tele 'tartósítószerrel' és 'ízfokozókkal', hát élvezze..."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.