Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Május 12. 10:16, péntek | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Közel 180 millió néző előtt kérte meg a kezét - könnyfakasztó pillanatok egyenes adásban

Közel 180 millió néző előtt kérte meg a kezét - könnyfakasztó pillanatok egyenes adásban

Térden állva tette fel a macedón énekesnőnek párja a nagy kérést az Eurovízió második elődöntőjében.

Bejutott Pápai Joci az Origo című dallal az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe csütörtökön este, a Kapcsos Emese és Virág Alexandra táncosok által kísért énekes produkciója nagy sikert aratott a kijevi arénában.Még a végső eredményekre várva, az egyébként is felfokozott hangulatban azonban történt egy váratlan esemény, amikor is a macedón énekesnő, Jana Burceska bejelentette, kisbabát vár. Az örömhírt pedig mellette ülő kedvese, Alexander tovább fokozta, zakója zsebéből ugyanis előhúzott egy ékszeres dobozt és megkérte kedvese kezét.

A válasz természetesen igen volt, melynek 180 millió néző volt szem és fültanúja. Azután, hogy a vélhetően beépített műsorvezető gratulált a szerelmeseknek az is kiderült, hogy a friss menyasszony nem jutott be a legjobb 26 közé, így nem volt teljes az öröm.

A magyar versenyző mellett a döntőbe került még a bolgár Krisztian Kosztov (Beautiful Mess), a belarusz Naviband (Story of My Life), a horvát Jacques Houdek (My Friend), a dán Anja (Where I Am), az izraeli IMRI (I Feel Alive), a román Ilinca feat. Alex Florea (Yodel It!), a norvég JOWST (Grab The Moment), a holland OG3NE (Lights and Shadows) és az osztrák Nathan Trent (Running On Air).

Forrás: itt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.