Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 25. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír/Kék Duna Rádió

Közel a rekordhoz: 16 úszómedencényi vizet ittunk egy júniusi napon Győrben

Közel a rekordhoz: 16 úszómedencényi vizet ittunk egy júniusi napon Győrben

A nagy forróságban egyre több vizet fogyasztunk. Tóth László, a Pannon Víz diszpécser-szolgálat vezetője elmondta, egy átlagos napon 26-28 ezer köbméter víz fogy Győrben, de kedden már 33 ezer köbmétert használtunk el.

Az idei szezon vízfogyasztási csúcsát júniusban állítottuk be. Győrben akkor 40 ezer köbméter víz fogyott. Ennyi vízzel tizenhat olimpiai úszómedencét lehetne megtölteni. A társaság munkatársai vizet is osztanak. A győri, csornai és kapuvári belvárosban is felfrissülhetnek a járókelők. Városunkban naponta körülbelül 1500 pohár vizet osztanak szét és a tapasztalatok szerint rendkívül népszerűek a párakapuk is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.