Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2023. Március 24. 09:15, péntek | Helyi

Közlednek az álláspontok az Audi és a szakszervezet között

Közlednek az álláspontok az Audi és a szakszervezet között

Stratégiai egyeztetés után folytatódtak a bértárgyalások az Audi és a szakszervezet között kedden.

Az Audi Hungaria Független Szakszervezete személyesen egyeztetett az Audi AG képviselőivel. Xavier Ros, személyügyért és szervezetért, valamint Gerd Walker termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagokkal.

A szakszervezet közleménye szerint a mostani tárgyaláson sikerült tovább közelíteni az álláspontokat a munkáltatói oldal képviselőivel közösen. A tárgyalás végén a felek megállapodtak abban, hogy a munkáltató március 24-én, pénteken új bérajánlatot ad át.

Az új ajánlatot a bérmegállapodás lejártának közeledte miatt már a bizalmi tisztségviselőkkel közösen fogja a szakszervezet kiértékelni és az AHFSZ testületi döntését meghozni, ezért a szakszervezet elnöksége a pénteki napra Bizalmi Értekezletet hívott össze.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 09:14, kedd | Helyi

Nem volt álomsorsolás: Nyíregyházán kezd az ETO

Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön kisorsolta a 2024/25-ös labdarúgó NB I. menetrendjét. Eszerint az újonc ETO az első mérkőzésen vendégségbe megy a másik feljutóhoz, a Nyíregyházához.

2024. Június 25. 07:14, kedd | Helyi

Mesekastélyt varázsolnak a Városházából a Győrkőcön

Mesekastéllyá változtatják a gyerekek a győri Városházát a 17. Győrkőcfesztiválon. Július 5-én, az ünnepélyes kulcsátadással kezdődik a háromnapos rendezvény, amely tíz helyszínen ezer programot kínál.

2024. Június 25. 06:13, kedd | Helyi

Ő lesz az új polgármester kabinetfőnöke

„Szeretném bemutatni önöknek leendő kabinetvezetőmet, dr. Tóth Péter szociológust, történészt, aki doktori címét regionális tudományból szerezte”

2024. Június 24. 09:15, hétfő | Helyi

A geotermia jelentheti Mosonmagyaróvár jövőjét?

A tavaly megépült mosonmagyaróvári geotermális erőmű valamivel több, mint harmadát adta az első negyedévben helyi távhőnek. Az egyik képviselő szerint ez csalódást keltő, tovább kellene erősíteni ennek arányát.