Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 16. 07:32, hétfő | Helyi

Közleményt adott ki a győri kórházigazgató - Ellátások, vizsgálatok szünetelnek

Közleményt adott ki a győri kórházigazgató - Ellátások, vizsgálatok szünetelnek

Dr. Tamás László János, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató, főorvosa tájékoztatást adott ki vasárnap délután a kórház honlapján.

„Március 16-tól a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban az elektív ellátásokat – fekvő, egynapos, ambuláns – a járványügyi vészhelyzetre tekintettel halasztásra kerül. Az egyértelműen sürgős esetek, a súlyos egészségkárosodás veszélye miatt és a legalább 2 hónapig nem halasztható betegségek ellátása természetesen folyamatos.

Szüneteltetésre kerülnek a szűréseket, a kontroll vizsgálatok, a fogorvosi ellátás, az elektív kivizsgálások és a gondozás. Az állapotromlás és az orvosi beavatkozás szüksége – például: varratszedés, nem halasztható kötés, gipszeltávolítás, terhesgondozás legszükségesebb esete – osztályvezető engedélyével kivételt képez.

Ugyanezen naptól a leletkiadás intézményünkben szünetel, azok elérhetők az EESZT felületen. Az előjegyzett betegek értesítésre kerülnek, azonban kérjük a lakosságot, hogy jelen intézkedés végrehajtásában segítse munkánkat.
A sürgősségi ellátás eldöntése az osztályvezető főorvos szakmai döntési kompetencia és felelőssége” – olvasható Dr. Tamás László János főigazgató, főorvos közleményében.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.