Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 10. 14:26, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Közösségi házat adtak át Tényőn

Közösségi házat adtak át Tényőn

Közösségi házat adtak át szombaton a Győr közeli Tényő községben. A tágas közösségi tér helyet ad a civil szervezeteknek és a kulturális csoportoknak, a könyvtárnak és az internetkávézónak.

A beruházással megoldódott az egyesületek, klubok helyiséggondja, és méltó helyen tudja megtartani ünnepeit, nagyobb programjait a csaknem 1600 lakosú település - mondta Varga Gábor független polgármester az MTI-nek.

A beruházás keretében felújították és bővítették a régi művelődési házat. Az akadálymentesített épület 360 négyzetméternyi terében e-Magyarország pontot is nyitnak. Az internet világába szakemberek kalauzolják majd az érdeklődőket - jegyezte meg a polgármester.

A beruházás 80 millió forintba került, a költségekhez 56 millió forint állami támogatást nyertek.

Címkék: Tényő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?