Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 14. 16:18, péntek | Bulvár

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Áramlopással vádolja az ügyészség Kocsor Zsoltot, vagyis Kozsót. A tegnapi tárgyaláson egyértelműen tagadta a bűnösségét.

Ezenkívül mást nem mondott, ugyanis az agyvérzése miatt nehezen beszél. A következő tárgyalásokon nem fog részt venni, mert a művészetével akar foglalkozni – írja a Blikk.

Kozso pontosan ért oda a tegnapi tárgyalására, de amint meglátta a kamerákat kikelt magából.

"Ne fotózzatok, miért van erre szükség?!" – mondta, a tárgyalóterem előtti folyosón, majd a kezével eltakarta az arcát. Az ügyvédjének végül sikerült megnyugtatnia – írta meg a bulvárlap.

Az ügyészség szerint a papírok szerint nem, de ténylegesen az ő irányítása alatt lévő teázó 2013-tól három éven keresztül lopott áramot úgy, hogy Kozso rávett valakit arra, hogy a fogyasztásmérőt alakítsa át. A módszerrel 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak.

Miután az ügyész ismertette a vádat, Kozso egyértelműen kijelentette, hogy nem tartja magát bűnösnek. A nyomozás alatt nem tett vallomást, most viszont igen, de az nem derült ki, hogy mit.

"Védencem végre hosszas huzavona után rászánta magát, hogy részletes vallomást tegyen, de kifejezetten szerencsétlen lenne, ha az ügyben szereplők a médiából szereznének tudomást arról, mi a vallomásának a lényege" – mondta az énekes ügyvédje, majd átadott egy papírlapot a bírónak. Kozso ugyanis írásban tett vallomást, mivel az agyvérzése miatti agyműtétje után nehezen tud beszélni.

Az ügyvéd azt kérte, hogy ne ismertessék a vallomást következő tárgyalásig, ahol már Kozso nem is lesz ott. Ehhez joga van, az indoklás szerint a művészeti tevékenységére akar koncentrálni.

"A teaházat egy kft. üzemeltette, amiben tulajdonos és ügyvezető sem volt a védencem, így a szolgáltató felé nem volt fizetési kötelezettsége" – mondta az énekes ügyvédje.

Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság ítélje Kozsót 1 év 4 hónap, végrehajtásban 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönre.

Forrás: origo.hu

Kép: Ámokfutók, Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.