Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 13. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Közszemérmet sért viselkedésével a nős szeretőjével enyelgő énekesnő

Közszemérmet sért viselkedésével a nős szeretőjével enyelgő énekesnő

Jessica Simpson barátai nem győzték takargatni a szemüket az énekesnő születésnapján, hogy ne lássák, amint az új lovagjával enyeleg.

Betöltötte harmincadik életévét Jessica Simpson, és ajándékba egy új lovagot kapott a sorstól. A szőkeség barátai azonban nem valami lelkesek a bimbódzó szerelem láttán, mivel a páros kissé vadul falja egymást minden percben. A Jessnek rendezett szülinapi ünnepségen például egyfolytában a távolba kellett meredniük, mert az énekesnő egyfolytában Eric arcára volt tapadva, vagy éppen rajta feküdt. A zavaró pedig az volt az egészben, hogy nem egyszerű csókcsatákról volt szó, mivel a Simpson-család büszkesége szó szerint beszippantotta a focista fejét néha.



A heves románc másik apró bibije, hogy Mr. Johnson még mindig nős, bár már nem él együtt a feleségével, viszont a válóperben elég rosszul jön neki Jessica iránt érzett szerelme, mert állítólag még a szakítás előtt esett bele az énekesnőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült