Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 12. 09:51, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

KRESZ-tanulás otthonról!

KRESZ-tanulás otthonról!

Ha a gyakorlati képzés nem is kivitelezhető, a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tudást távoktatás segítségével már otthonról is bárki megszerezheti – kényelmesen, a saját tempójában.

Nyár óta elérhető, s azóta már bizonyított az úgynevezett e-learning, az internes távoktatás, amellyel teljes egészében kiváltható az elméleti KRESZ-tanfolyam. Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez az interneten keresztül lehet hozzáférni, így a tanuló bárhonnan elérheti, és a saját tempójában, időbeosztásában sajátíthatja el az elméleti tananyagot. A képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a tanuló a megszerzett tudásról. Az e-learning tananyag gyorsan le tudja követni az ismeretanyag, a közlekedési jogszabályok változásait is.

A KRESZ-távoktatáshoz mindössze internetkapcsolatra van szükség, s a személyes jelentkezés után kapott egyedi jelszóval azonnal megkezdhető a felkészülés. Az e-learning egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól, a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon használjuk ki az ebben rejlő lehetőségeket.
A modulokból álló interaktív tananyagban a megértést életszerű példák, videók és szimulációk, a tanulást pedig ellenőrző tesztsorok segítik. A tanuló bármennyit gyakorolhat, tetszés szerint visszatérhet az esetleges problémás témakörökhöz, így a – megszokott módon, személyesen zajló – elméleti vizsga már nem okozhat meglepetést.
A mai felgyorsult közlekedésbe való önálló beilleszkedést is nagyban megkönnyíti az e-learning képzés. A tananyagokat létrehozó szakértői csapat nagy figyelmet fordított arra is, hogy a közlekedési szabályok mellett egy olyan gondolkodásmódot is megismertessen a tanulókkal, amelynek köszönhetően magabiztos, felelős autóvezetőkké válhatnak.
Vida Zoltánné, a NeTcar Autósiskola vezetője szerint az e-learning nemcsak az egyedülálló rugalmassága miatt sikeres, a e-learningben végzett tanulók között a sikeres vizsgák aránya is 90% felett van.

– Ez a magas szintű szakmai háttérnek is köszönhető, amelyet természetesen minden, a távoktatásban részt vevő tanulónk megkap. Ha úgy érzi, elakadt, bármikor személyesen is segítséget kérhet tőlünk, természetesen plusz költségek nélkül – mondja az ügyvezető. Az e-learning egyébként rengeteg előnye ellenére sem drágább a hagyományos elméleti oktatásnál, így bárki szabadon választhat a két képzési forma között, legyen szó kis- vagy nagymotor, személygépkocsi kategóriáról, vagy akár a tehergépkocsi- és buszvezetők kötelező GKI-képzéséről. Mivel a hivatásos sofőrök jellemzően feszes időbeosztásban dolgoznak, számukra az e-learning képzés a legpraktikusabb tanulási forma, hiszen a saját időbeosztásuk szerint haladhatnak, s akár a pihenőidejük alatt is felkészülhetnek az elméleti vizsgára.

A Netcar Autósiskolában folyó e-learninges képzés egyedülállóságát az adja, hogy csak ebben a formában lehet otthonról elvégezni az e-learning KRESZ tanfolyamot úgy, hogy teljes egészében felkészíti és feljogosítja hallgatóinkat a hatósági elméleti vizsgára.
Az adminisztráció terhét a Netcar minden esetben leveszi a tanuló válláról, így valóban csak a tananyagra kell koncentrálnia annak, aki kényelmesen, gyorsan és személyre szabottan szeretne jogosítványt szerezni. Aki pedig inkább a hagyományos, tantermi KRESZ-oktatást választaná, az a már megszokott helyeken – Győrben, Mosonmagyaróváron, Csornán, Kapuváron, Sopronban és Tatabányán – továbbra megteheti.

Még több információ az interneten: NeTcar Autósiskola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.