Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 28. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Kritikus állapotban a botrányhős

Kritikus állapotban a botrányhős

Charlie Sheen megint a kórházig bulizta magát, de ezúttal nemcsak kijózanítani kell, hanem komoly a helyzet.

Csütörtök reggel rohammentővel kellett kórházba szállítani Charlie Sheent otthonából. A negyvenöt éves színészt elviselhetetlen hasi fájdalmak döntötték le a lábáról, miután öt, a testéből élő nővel tartott egy buli maratont. Jelenleg is a sürgősségin tartják megfigyelés alatt, az állapotáról viszont csak annyit tudni, hogy nagyon komoly. Olyannyira, hogy szülei, Martin Sheen és Janet Templeton, valamint volt neje, Denise Richards is az ágya mellett virrasztanak. A rajongói pedig csak remélhetik, hogy nem válnak valósággá legjobb barátja szavai, és nem sikerült halálra drogoznia és innia magát, ahogy azt októberi botránya után jósolta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.