Városlista
2023. november 28, kedd - Stefánia

Hírek

2010. Január 07. 13:30, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Krónikus betegségben szenvedőt vitt el H1N1

Krónikus betegségben szenvedőt vitt el H1N1

Újabb áldozatot követelt a H1N1. Szegeden meghalt egy krónikus betegségben szenvedő asszony, akit megtámadott az új vírus - erről tájékoztatott a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Központja.

A tájékoztatóban szereplő adatok szerint szerdáig 179 H1N1 fertőzött beteget ápoltak Szegeden. 51 férfit, 41 nőt - akik közül 6 kismama - és 87 gyereket kezeltek. A betegek közül 12 embert nem tudtak meggyógyítani, meghaltak. Szerdán összesen 20 újinfluenzás volt a Klinikai Központ intézményeiben - tíz férfi, hat nő és négy gyerek-, közülük kilencen intenzív osztályon, öten - köztük két gyerek - lélegeztetőgépen van.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 06:00, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az együttműködés Kínával nem kockázat, hanem hatalmas lehetőség

Az együttműködés Kínával nem veszélyt, hanem hatalmas lehetőséget jelent az Európai Unió számára, a kockázat éppen az, ha valaki el akarja vágni ezeket a kötelékeket

2023. November 27. 14:23, hétfő | Belföld

Intenzív havazás várható az ország északi és északkeleti területein

A meteorológiai előrejelzések alapján kedd éjfél után intenzív havazás várható Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyében - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommu

2023. November 27. 14:17, hétfő | Belföld

Vádat emeltek egy rosszullétével halálos balesetet okozó nő ellen

Vádat emeltek egy nagykanizsai nő ellen, aki a cukorbetegségének ismert tünetei ellenére autóba ült, de rosszulléte miatt halálos balesetet okozott - tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2023. November 27. 14:15, hétfő | Belföld

Pénteken zárul az év végi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány

Néhány napja maradt 850 ezer gépjármű, köztük csaknem 450 ezer személygépkocsi üzembentartójának arra, hogy eldöntse, lecseréli-e év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását (kgfb).