Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. December 24. 13:23, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Külföldi nő késelhetett Kőbányán

Külföldi nő késelhetett Kőbányán

Egy 30 év körüli, feltehetőleg külföldi, vélhetően román állampolgárságú nő késelt meg egy asszonyt pénteken Kőbányán – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.

A rendőrségi honlapon megjelent közlemény szerint a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Az eset a X. kerületben, az Ónodi utcában lévő egyik vendéglátóhelyen történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ott dolgozó nőt eddig tisztázatlan okból szúrta meg az elkövető. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a támadót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.