Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2010. Január 07. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja, Hulé Éva külföldre menekül. Az oka többek között Edit asszonynak az egyik napilapban megjelent nyilatkozata, aminek következtében újra fellángoltak az indulatok. Mivel a Jimmy haláláról szól

"Eleve nem esett jól, hogy Edit végig kóstolgatott ebben a cikkben! Azt állította, hogy Jimmy rászegezte a fegyvert, és a hajdani barátságunkat is megtagadta. Edit inkább vegye elő a rendőrségi tanúvallomását, hiszen éppen ebben a nyilatkozatában hazudtolta meg önmagát! Azon a hajnalon ő hozta le először a gázpisztolyát, ezután mutatta meg Jimmy a sajátját. Bár kristálytisztán emlékszem minden másodpercre, a többit most nem mesélem el, hiszen Jimmy halálának tizedik évfordulóján, ez év végén jelenik meg a könyvem, abban pedig mindent részletesen leírtam" - meséli Hulé Éva.

"A kéziratot ügyvédi letétbe helyeztem, ha velem történne valami, akkor is kiderüljön az igazság! A lektorálással és a kiadókereséssel egy újságíró barátnőmet kértem meg, és amíg én külföldön leszek, ő intézi az ügyeket. Csak annyit mondhatok, tudok még benne meglepetést okozni!" - fogalmaz sejtelmesen a szemtanú.

Az asszony szerint Jimmy özvegyének nyilatkozata után ismét sokan zaklatják őt. Mivel Jimmy halála után rengeteg atrocitásnak volt kitéve, most hogy ezeket megelőzze, úgy döntött, elhagyja az országot. Éva január végén Svédországba utazik, ahonnan valószínűleg csak hónapok múlva tér vissza Magyarországra.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.