Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Május 01. 21:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri ETO KC

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

A Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Győri Audi ETO KC az Érd csapatával mérte össze tudását. Ezzel a játékkal a Győr tizenkettedik Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti.

A Magyar Kupa döntője színvonalasan kezdődött, a győriek és az érdi csapat is összeszedettt védekezést mutatott. Rengeteg lerohanásgólt szerzett a Győr, melyek a kemény védekezésnek köszönhetőek. Sok volt a technikai hiba az érdi csapatnál, melyet kíméletlenül büntetett a győri csapat. A sok emberhátrány ellenére azonban sikerült a kezdeti előnyt megtartani a félidő végére (16-12).

A második félidőben a kapuban Grimsbö folytatta jó szériáját és nagy segítség volt a csapatnak. Támadásban Görbicz Anita parádézott, gyönyörű labdákat adott társainak és ő maga is 9 gólig jutott. Löke 7 gólt dobott, nem csak beállóból volt eredményes, de a lerohanásokban is folyamatosan ott volt az induló emberek között. A döntő további gólszerzői: Kovacsics 4, Orbán és Broch 3-3, Amorim 2, Knedlikova, Alstad, Hársfalvi, Sulland és Groot 1 gólt lőttek. Összességében egy rendkívül színvonalas, Magyar Kupa döntőhöz méltó mérkőzést láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók.

Ezzel a sikerrel a Győr zsinórban a 12. Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti, a jelenlegi csapatból pedig csak Görbicz Anita volt részese mindegyik győzelemnek.

Szép volt lányok! Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.