Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 12. 07:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kustánczi Liát aranyba öntötték!

Kustánczi Liát aranyba öntötték!

A sztárvilág bombázói közül többen megjelentek egy fogyasztóközpont új szalonjának megnyitóján! Erdőhegyi Brigitta egy feszesítő gépet próbált ki, bár nincs rá szüksége, mégis kíváncsi volt a szépségápolás újabb technikáira

A fogyasztóközpont új szalonjának megnyitójára több hazai híresség is nagyon kíváncsi volt. A szépségszalon több szolgáltatását a meghívott celebritások már a helyszínen kipróbálták. Volt, akit inkább a fogyasztóprogramok érdekeltek, volt, aki inkább az örök fiatalság praktikáit próbálta ki.

Kustánczi Lia egy nagyon különleges kezelést kapott. Arcára 22 karátos aranyból készült pakolást kentek fel, mely hidratálja és egészségessé varázsolja az arcbőrt. "Nagyon különleges érzés volt, mikor feltették rám ezt a pakolást. Az aranypor krémállagú volt, mégis miután tudtam, hogy mit tartalmaz, speciális érzésem volt. Természetesen nem fogom nap mint nap használni, de havi szinten biztosan alkalmazni fogom, mikor ellátogatok a szalonba. Nagyon széppé varázsolta a bőrömet".

 

Erdőhegyi Brigitta egy fogyasztóprogramot vett igénybe, holott egy felesleges deka sincs rajta! "Nemsokára itt van a nyár, és én is, mint minden nő, találok magamon apró hibákat. A mikroáramos zsírbontás nevű kezelés során, tappancsokon keresztül árammal szétbombázzák a felesleges zsírszöveteket, amely aztán távozik a szervezetemből. Van egy különleges gép, úgy néz ki, mint egy koporsó. Ez tulajdonképpen egy szűk, testreszabott szauna. Belefekszik az ember, felmelegítik a testét 50-80 fokosra 45 perc alatt. Így távozik a szervezetemből egy csomó méreganyag. Ezt a gépet biztosan heti rendszerességgel alkalmazni fogom, mert fontos, hogy az ember teste megszabaduljon a méreganyagoktól".

A Fogyasztóközpont új szalonjának megnyitóján minden résztvevő hölgy izgatottan próbálta ki az újdonságokat, de volt, aki a régi már bevált módszereinél maradt. Így tavasszal, a nyár közeledtével minden hölgy szeretné a legjobb formáját hozni. Most még nem késő elkezdeni a fogyókúrát és a fogyasztóprogramokat, de nagyon fontos, hogy előtte kérjük ki szakember véleményét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.