Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Szeptember 07. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: V, MTI Fotó: Krizsán Csaba

Öt új kutyatoalett kerül kihelyezésre Győrben

Öt új kutyatoalett kerül kihelyezésre  Győrben

Egy kutyatulajdonos a kutyapiszok gyűjtésére szolgáló tartályt és az ürülék feltakarításához használható zacskót tartó új kutyatoalettből zacskót tép Győrben 2016. szeptember 7-én.

Öt kutyavécét raktak ki Adyvárosban.

Egy kutyavécét a Tihanyi Árpád út 87. közelébe telepítettek, egy másikat pedig a kutyafuttatóhoz , a harmadik az Ifjúság körút középső részére, a negyedik a Kuopió parkhoz és az ötödik a Szigethy út 107. szám környékére került.

Radnóti Ákos alpolgármester sajtótájékoztatón jelentette be: Már eddig is voltak a városban kutyavécék, ez az öt más típusú, egyben a figyelemfelhívást szolgálja – mondta el az alpolgármester. Azt szeretnénk velük elérni, hogy a gondos gazdik felszedjék, eltakarítsák kutyáik ürülékeit, azok ne csúfítsák, "szagosítsák" a környezetet. Ezeken az oszlopokon neylonzacskók vannak, amikkel felszedhetik az ürüléket és jobb, ha a kutyakakit a vécé dobják, mert azok tárolóedényei zártak, míg az utcai hulladékgyűjtők nyitottak. Tehát a kihelyezett kutyatoalettek minden városlakó érdekeit szolgálják.

Címkék: győr, Kutyatoalett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.