Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 30. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Kutyával készülnek a családalapításra

Kutyával készülnek a családalapításra

Kis Hegedűs Réka modell és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok mintegy másfél éve alkot egy párt, és mivel boldog kapcsolatban élnek, így már többször felmerült a gyermekvállalás gondolata.

Ám míg nem hozzák meg a nagy döntést a családalapítással kapcsolatban, addig a kutyus tölti be náluk a gyerek szerepét. Joeyt, a kis csivava a pár kedvence, mindketten az ő kívánságát lesik.

„Joey az első számú kedvenc, körülötte forog a világ. Nem szeretnénk túlzásokba esni, de sajnos néha mégis sikerül. Még az a szerencse, hogy Joey nem öleb, úgy neveljük, mint egy átlagos kutyát. Nagyon energikus, fürge, gyakran fut akár 7-8 kilométert, amikor Gábor edz. A kutyaruhát vagy a kutya ékszereket sem viseli el magán, esetleg a téli hidegben hagyja, hogy öltöztessük, amikor nagyon fázik" - meséli Réka.

A modell és párja annyira megszerette - nem csak a saját kutyájukat, hanem - magát a csivava fajtát is, hogy a hétvégén megrendezik Magyarország I. Csivava Majálisát, a budapesti Római parton.

„Néhány hónapja Joeynak keresni akartunk egy kislányt, és nagyon nehezen ment. Bár Gábor nagy erőbedobással vetette magát bele a keresgélésbe, de a csivavákkal mégsem volt könnyű dolga. Ekkor kitaláltuk: szervezünk egy csivava találkozót, hogy párt találjunk Joeynak. Igaz, közben a kutyusunk „becsajozott", de a Csivava Majálist megrendezem május 2-án. Az eseményre szeretettel várunk minden kutyabarátot; csivava tulajdonosokat, tenyésztőket, rajongókat, de azokat az érdeklődőket is, akiknek még nincs kutyusuk, és nem tudják eldönteni, milyen fajtát válasszanak. A Csivava Majálison lesz kutya ügyességi verseny, divatbemutató, „állati" fotózás, valamint állatorvosi szaktanácsadás" - teszi hozzá Kis Hegedűs Réka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.