Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

Itt egy helyen hozzájuthat minden anyaghoz és termékhez, ami egy családi ház, lakás vagy üzlethelyiség villamosításához szükséges.

Raktárkészletük, széles kapcsolat-rendszerük és folyamatos fejlesztéseik azt is lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt beszerezzenek olyan termékeket, amelyekre máshol hiába is várna.

A szakképzett eladók a lakossági vásárlóktól a köz- és szociális intézményeken át, a nagy tételben vásárló vállalkozók és ipari kivitelezőkig mindenkinek tudnak segíteni.

Az La-Villa könnyen megközelíthető, ahol a parkolóhely felkutatásával sem kell foglalkoznia, hiszen kijelölt parkolási lehetőség van az üzlet előtt a vásárlás és a rakodás időtartamára.

Ha Ön lakásfelújítás vagy lakásvásárlás előtt áll és szeretné, hogy otthonába modern világítási eszközök legyenek, valamint ehhez megfelelő szakmai segítséget kapjon akkor válassza a La-Villa villamossági szaküzletet. A cég a lakásfelújítási támogatások rendszerébe is könnyen beilleszkedik, így ebben is azonnali segítséget tud nyújtani.

A La Villa Villamossági Szaküzlet várja Önöket Győrben, a Bercsényi Liget 18. szám alatt, ahol mindenkit GARANTÁLTAN FELVILLANYOZNAK!

Bővebb információért látogasson el a www.la-villa.hu weboldalra vagy Facebook oldalukra.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.