Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

Itt egy helyen hozzájuthat minden anyaghoz és termékhez, ami egy családi ház, lakás vagy üzlethelyiség villamosításához szükséges.

Raktárkészletük, széles kapcsolat-rendszerük és folyamatos fejlesztéseik azt is lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt beszerezzenek olyan termékeket, amelyekre máshol hiába is várna.

A szakképzett eladók a lakossági vásárlóktól a köz- és szociális intézményeken át, a nagy tételben vásárló vállalkozók és ipari kivitelezőkig mindenkinek tudnak segíteni.

Az La-Villa könnyen megközelíthető, ahol a parkolóhely felkutatásával sem kell foglalkoznia, hiszen kijelölt parkolási lehetőség van az üzlet előtt a vásárlás és a rakodás időtartamára.

Ha Ön lakásfelújítás vagy lakásvásárlás előtt áll és szeretné, hogy otthonába modern világítási eszközök legyenek, valamint ehhez megfelelő szakmai segítséget kapjon akkor válassza a La-Villa villamossági szaküzletet. A cég a lakásfelújítási támogatások rendszerébe is könnyen beilleszkedik, így ebben is azonnali segítséget tud nyújtani.

A La Villa Villamossági Szaküzlet várja Önöket Győrben, a Bercsényi Liget 18. szám alatt, ahol mindenkit GARANTÁLTAN FELVILLANYOZNAK!

Bővebb információért látogasson el a www.la-villa.hu weboldalra vagy Facebook oldalukra.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 10:14, vasárnap | Helyi

Katonai tábor fiataloknak

Izgalmas tábort szervezett a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred a Pálffy Miklós Laktanyában.

2022. Augusztus 14. 09:07, vasárnap | Helyi

Elefántok világnapja a győri állatkertben is

Az elefántok világnapját világszerte 2012 óta ünneplik augusztus 12-én.

2022. Augusztus 14. 08:15, vasárnap | Helyi

Javítani kell a hibát

Szombathelyen javíthatja a vasárnapi vereséget az ETO FC.

2022. Augusztus 13. 10:16, szombat | Helyi

Még ma is várható csillaghullás

Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd.