Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

Itt egy helyen hozzájuthat minden anyaghoz és termékhez, ami egy családi ház, lakás vagy üzlethelyiség villamosításához szükséges.

Raktárkészletük, széles kapcsolat-rendszerük és folyamatos fejlesztéseik azt is lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt beszerezzenek olyan termékeket, amelyekre máshol hiába is várna.

A szakképzett eladók a lakossági vásárlóktól a köz- és szociális intézményeken át, a nagy tételben vásárló vállalkozók és ipari kivitelezőkig mindenkinek tudnak segíteni.

Az La-Villa könnyen megközelíthető, ahol a parkolóhely felkutatásával sem kell foglalkoznia, hiszen kijelölt parkolási lehetőség van az üzlet előtt a vásárlás és a rakodás időtartamára.

Ha Ön lakásfelújítás vagy lakásvásárlás előtt áll és szeretné, hogy otthonába modern világítási eszközök legyenek, valamint ehhez megfelelő szakmai segítséget kapjon akkor válassza a La-Villa villamossági szaküzletet. A cég a lakásfelújítási támogatások rendszerébe is könnyen beilleszkedik, így ebben is azonnali segítséget tud nyújtani.

A La Villa Villamossági Szaküzlet várja Önöket Győrben, a Bercsényi Liget 18. szám alatt, ahol mindenkit GARANTÁLTAN FELVILLANYOZNAK!

Bővebb információért látogasson el a www.la-villa.hu weboldalra vagy Facebook oldalukra.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Május 05. 18:02, szerda | Külföld

Újabb texasi városban tiltották be az abortuszt

A Texas állambeli Lubbock az eddigi legnagyobb olyan város az Egyesült Államokban, amely betiltotta az abortuszt és ezzel csatlakozott A meg nem született gyermekek menedékvárosa címet viselő városokhoz