Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Március 22. 07:12, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Lába közét dedikáltatta Lady GaGa

Lába közét dedikáltatta Lady GaGa

Boy George nem igazán jön zavarba egy széttett lábú hölgytől, de mégis elpirult, amikor Lady GaGa megkérte, hogy írja alá teste legrejtettebb zugát. A zenészeket legalább egyszer pályafutásuk során megkéri valaki, hogy írja alá a mell

Sőt, nem is akárki szerette volna megkapni az intim aláírást, hanem Lady GaGa. Az extrém díva maga hívta meg gyerekkori idolját egyik koncertjére. Boy pedig jófiúhoz mérten, gratulálni akart a GyaGyának a show után, azonban vörös fejjel távozott a backstage-ből, mert nem tudott mit kezdeni a furcsa kéréssel. A legendás énekes ugyan elgondolkozott, hogy rávési nevét a Lady szeméremdombjára, de képtelen volt megtenni.

GaGa túlzott lelkesedése nem újkeletű. Már több alkalommal elmondta, hogy George az egyik legnagyobb példaképe, és kislányként olyan akart lenni, mint ő. Nos, ha az erős sminket és a furcsa ruhákat nézzük, akkor sikerült is neki.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.