Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 10. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Labdarúgó Magyar Kupa: nem esett gól az ETO Hungária körúti fellépésén

Labdarúgó Magyar Kupa: nem esett gól az ETO Hungária körúti fellépésén

A bajnokságban elszenvedett vereségek után a Magyar Kupában javított az Újpest, amely egyik mumusát, a Pápát verte idegenben 3-1-re. A Hungária körúton 0-0-t játszott az MTK és a Győri ETO, azaz a visszavágóra maradt a döntés, míg a li

Az Újpest hőse Tisza Tibor volt Pápán, aki kétszer is mattolta Szűcs Lajost, Mitrovics pedig gólja mellett egy asszisztot is kiosztott. A Lombard pedig a lehető legjobbkor egyenlített, hisz Bárányos az első félidő végén egalizált, de a bajnokságban hullámvölgybe került IV. kerületiek a második játékrészben a maguk javára fordították az összecsapást.

A Hungária körúton inkább az MTK dominált - főként Könyves helyzetei mutatták a hazai mezőnyfölényt - de gólt sem a kék-fehérek, sem az ETO nem lőtt, így a 0-0-t követően Pintér Attila csapata várhatja kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

Lombard Pápa - Újpest 1-3 (Bárányos 45., ill. Tisza 31., 74., Mitrovics 68.)

MTK - Győri ETO 0-0

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.