Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2015. Február 26. 11:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Lady Gaga lesz az Amerikai Horror Story sorozat új sztárja

Lady Gaga lesz az Amerikai Horror Story sorozat új sztárja

Lady Gaga lesz az Amerikai Horror Story tévésorozat ötödik évadának sztárja.

A Grammy-díjas popdíva először kapott sorozatszerepet színészként. Ryan Murphy és Brad Falchuk FX csatornán futó antológiája az új szezonban az American Horror Story: Hotel címet viseli majd - számolt be róla a The Hollywood Reporter.
Az Oscar-gálán A muzsika hangja dallamaival nagy sikert aratott Lady Gaga megnyerése a drámasorozathoz újabb nagy fegyvertény Murphytől, aki korábban Jessica Lange és Kathy Bates színésznőket is felvonultatta a széria szereplői között.
Az ötödik évad részleteit még titokban tartják. A széria a tervek szerint októberben folytatódik a képernyőn. A 2011-ben indult Amerikai Horror Story minden szezonja külön helyszínnel és témával jelentkezik, önálló miniszériának is tekinthető, amely a kezdettől a befejezésig kísér végig egy történetet.
Murphy és Gaga régi ismerősök, a rendező-producer Glee - Szárok leszünk című sorozatában egy egész epizódot szenteltek a popdívának. Gaga korábban egy sor tévéműsorban jelent meg rendszeresen, köztük a So You Think You Can Dance, az X Factor és az American Idol című tehetségkutató műsorokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.