Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Nap mint nap lájkolások ezrei, tízezrei történnek meg a Facebookon, most Karácsony közeledtével, az infoGyőr, a Győri Szuperinfó és partner cégeink közös összefogásával, ezek a lájkok pénzt érnek egy egy alapítványnak.

A Karácsony szelleme, az örömszerzés, a másikra gondolás és segítségnyújtás kiveszőben van, ám mi szeretnénk egy cseppnyi örömet okozni, megtartani az ünnepek valódi jelentőségét.

Ezért az infoGyőr szerkesztősége összefogva a Győri Szuperinfóval és partnercégeinkkel, úgy döntöttünk, az amúgy is százával, ezrével történő Facebookos oldalakra érkező lájkokat most pénzre váltjuk és ezzel alapítványokat támogatunk, hogy ezzel is segítsük őket.

Konkretizálva, a dolog a következő képpen történik:

1, Látogass el a segitenijo.hu weboldalra!

2, Lájkold az oldalon lévő cégek Facebookos oldalait, pár egyszerű kattintással. Minden egyes lájk az adott cég Facebookos oldalán 10 Ft-tal növeli a közös kasszát, aminek aktuális állását fent láthatod. A lájkokért nem a lájkolók fizetnek, tehát neked SEMMIBE nem kerül, csak pár kattintásba.

3, Az összegyűlt pénzt, a szavazatok arányának megfelelően szétosztjuk az alapítványok között. Tehát ha szeretnéd befolyásolni a pénz szétosztásának arányait, szavazz az oldalon található alapítványokra is.

4, Ha úgy érzed, lájkjaidon kívül még mindig segítenél, és pár kattintást megér neked, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről, kérünk, oszd meg a lehetőséget mással is, hiszen, csak pár kattintást jelent, viszont óriási segítség az alapítványoknak.

Köszönjük Mindenkinek a részvételt a kezdeményezésben!

segitenijo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.