Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Május 21. 18:36, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Lakása helyett egy bankba tört be egy részeg ukrán férfi

Lakása helyett egy bankba tört be egy részeg ukrán férfi

Betörte tévedésből egy bank ajtaját egy ittas ukrán férfi, aki azt hitte, hogy a felesége nem akarja őt beengedni a lakásukba - adta hírül kedden az ukrán média.

Az eset a nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében található Dolina városában történt keddre virradó éjszaka. Mire kiérkeztek a rendőrök, a férfi már betörte a pénzintézet bejáratának ablakát. A hatóság képviselői akkor kapták el, amikor épp megpróbált a betört ablakon keresztül bemászni az épületbe.
Kiderült, hogy a férfi haza akart menni, csakhogy erősen ittas állapotában összetévesztette a bank bejáratát saját lakásának ajtajával. Mivel zárva találta, arra gondolt, hogy a felesége zárta ki őt szándékosan a lakásból.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:03, péntek | Bulvár

Elhunyt Boros Lajos rádiós műsorvezető

Augusztus 8-án, életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője - tudatta a gyászoló család csütörtökön az MTI-vel.

2024. Augusztus 09. 07:39, péntek | Bulvár

Nehezen viselte a koccanást, rugdosta a másik autót, szidta a sofőrt és felé is köpött

A vétlen autó utasa agresszíven kezelte le a közlekedési szituációt.

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.