Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. November 18. 11:01, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Lakástűzben meghalt egy ember Kunhegyesen

Lakástűzben meghalt egy ember Kunhegyesen

Lakástűzben meghalt egy ember Kunhegyesen szerdán kora este - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t.

Mukics Dániel közölte: Kunhegyesen a Pósa Lajos utcában gyullad ki egy száz négyzetméteres ház, ahol a tűzoltók egy ember holttestére bukkantak.

A ház előszobájában felhalmozott ruhák, papírok, hulladék, illetve a veranda és bútorok égtek, oltás közben két gázpalackot is kihoztak az épületből a tűzoltók.

A héten ez a negyedik, szerdán pedig a harmadik olyan lakástűz, amely tragédiával végződött - írta közleményében a szóvivő. Felhívta a figyelmet arra, hogy a legtöbb tűzeset nyílt láng használatára, elektromos hibára, fűtési rendellenességre, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza, pedig ezek megelőzhetők lennének füstérzékelővel "és egy kis odafigyeléssel".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.