Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 13. 14:59, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lang Györgyit átverték

Lang Györgyit átverték

A TV2 Jóban Rosszban sorozata kapcsán elmélkedik blogjában Lang Györgyi. Az énekesnőt figyelmetlensége miatt csőbehúzták. Györgyi köztudottan szappanopera-rajongó, még akkor is, ha tudja, ez a műfaj teljesen irracionális elemekre épül,

Annál inkább zavarta Györgyit az alábbi eset: "Kitöltöttem egy íkútesztet az interneten, mert kíváncsi voltam, hogy jesszusom mennyire okos vagyok. Az persze nem volt gyanús, hogy milyen könnyű, rögtön tudtam, ennyire vágom ezt az egészet. Aztán mikor kész lettem, közölte velem a masina, hogy nyomjam meg az igen gombot, és akkor ő elküldi nekem az eredményt. Azt már persze nem mondta, hogy ebben a pillanatban beiratkoztam arra, hogy ha kérek, ha nem, kapok különböző csengőhangokat, amiért még fizethetek is. Régóta nem értettem, hogy miért ekkora a telefonszámlám. Képzeljétek el, hogy a bejövő, viszont kéretlen cuccokért minden alkalommal kb. 500 ötszáz számoltak fel. Jaaaa, és azt, hogy mennyire észlény vagyok, azt meg sem kaptam, csak küldtek egy sms-t -gondolom 500-ért-, hogy nézzem meg itt, meg itt, ha érdekel. Akkor már nem voltam rá kíváncsi, győztem lemondani a szolgáltatást. Óvakodjatok az ingyenes cuccoktól, én meg így jártam."

Bővebben minderről, és arról, hogy mit gondol Györgyi a TV2 sikersorozatáról az énekesnő StoryOnline-on vezetett blogjában olvashattok.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.