Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. December 05. 15:14, szerda | Bulvár

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Újabb félelmükkel kellett szembenézniük A legbátrabb páros versenyzőinek, a kedd esti adásban ugyanis az egyik legveszélyesebb feladatra került sor: égő autóban ülve vízbe csapódnak és elsüllyednek a párosok női tagjai.

Már a megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, aki nagyon megijedt a feladat közben.

"Nem lesz jó, nem tudom. Nem fogok levegőt kapni, ha bent leszek a vízben" - fakadt ki a siket szépségkirálynő, aki hosszú perceken keresztül hezitált, belevágjon-e a feladatba, vagy feladja. Végül mégis elindult a kocsi felé, de zokogva búcsúzott férjétől, Hajmásy Pétertől.

"Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem" - mesélte a Borsnak Weisz Fanni, aki sajnálta volna, ha meg sem próbál megfelelni a kihívásnak, de közben annyira úrrá lett rajta a pánik, hogy fizikai tünetek is jelentkeztek nála.

"Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom. (...) Amikor látom a tévében a reklámot, rossz érzésem lesz, de a félelmem nagy részét azért Máltán hagytam. Remélem, azért itthon sohasem tesznek autóba, amit meggyújtanak, és amivel vízbe hajtunk" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/Weisz Fanni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.