Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2012. Június 17. 08:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Lánya drogproblémáiról is kitálal Whitney anyja

Lánya drogproblémáiról is kitálal Whitney anyja

A rossznyelvek szerint saját édesanyja is hasznot húzna Whitney Houston halálából. Az asszony könyvet ír lánya viselt dolgairól, egyebek mellett a drogproblémáiról.

A hírek szerint a közelmúltban elhunyt díva legbensőbb titkairól ír könyvet a sztár édesanyja. Ismerőseik azt állítják, az idős nő csak hasznot szeretne húzni lánya tragédiájából.

Whitney édesanyja azonban cáfolja a rágalmakat, kijelentette, hogy a bevételt annak a templomnak adományozza, ahol a híresség gyermekként énekelt és ahol a gyászszertartást is tartották. Cissy Houston egyébként elhatározta, hogy nem csak gyermeke karrierjének kulisszatitkairól, de lánya tönkrement házasságáról, és drogproblémáiról is őszintén vallani fog.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.